Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ χθες Κυριακή στο κτήμα ΔΡΙΣΤΕΛΑ όπου ακολούθησε λαϊκό γλέντι.

"Η ελπίδα υπάρχει στο δρόμο της σύγκρουσης και της ανατροπής για τον οποίο παλεύει το ΚΚΕ", επεσήμανε κατά την πολιτική εκδήλωση ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο Κ. Παπασταύρου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι, “διαμορφώνεται ένα ευρύτερο ρεύμα με ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά που ακουμπάει και αναπτύσσεται πάνω στην αγωνιστική δράση που αναπτύχθηκε σε πολλά μέτωπα το προηγούμενο διάστημα, σε αντιπαράθεση με τη πολιτική της ΝΔ και τη συναίνεση των άλλων κομμάτων που στηρίζουν τα ίδια συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, την πολιτική της ΕΕ, τα σχέδια του ΝΑΤΟ.

Η δύναμη που σήμερα έχει το ΚΚΕ σε Βουλή, δήμους, περιφέρειες, το γεγονός ότι απέκτησε σε μια σειρά δήμους τη δημοτική αρχή όπως και εδώ τον δήμο Τυρνάβου είναι δύναμη που κατατίθεται ήδη σε αυτή τη κατεύθυνση, στον αγώνα για να αλλάξουμε τους συσχετισμούς, για να βγουν οι εργαζόμενοι, ο λαός και οι ανάγκες του στο προσκήνιο“.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με σπουδαία έντεχνα λαϊκά τραγούδια, με τους Μιχάλη Χώτο, Έλενα Γράβαλου, Μιχάλη Ζουριδάκη, Πάνο Κράϊα, Δημήτρη Φωτίου και μια πολύ αξιόλογη ορχήστρα.