Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ομιλία που συνδιοργάνωσε το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας-ΕΠΑΨΥ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου με θέμα την Άνοια στο ΚΑΠΗ του Δήμου Αμπελώνα, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:30.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΚΑΠΗ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και στην συνέχεια η  νοσηλεύτρια του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας κα. Παπαδοπούλου Μαρία  μίλησε για την πρόληψη, τα συμπτώματα και τους τρόπους αντιμετώπισης της Άνοιας και η Κοινωνική Λειτουργός κα. Τζιάρτα Μαρία  ενημέρωσε το κοινό για τις παροχές και τα προγράμματα του Κέντρου Ημέρας.

Στο τέλος της ομιλίας δόθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό και οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους και να γίνει συζήτηση με τους ειδικούς.

Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας -ΕΠΑΨΥ για την διαθεσιμότητα και την συνεργασία μας.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com,  καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.  

Το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ επιχορηγείται στα πλαίσια της ενταγμένης πράξης «Επιχορήγηση “ΕΠΑΨΥ” για τη δημιουργία Ειδικού Κέντρου Ημέρας για Alzheimer στη Λάρισα» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση.» του Ε.Π. «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014 – 2020» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ). Περισσότερες πληροφορίες στο 2410257478 ή στο dcanoia@epapsy.gr