Η 4η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας - ΕΠΑΨΥ διοργανώνει την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 12ου Γυμνασίου Λάρισας (Τέρμα Ρόδου) εκδήλωση για την άνοια.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

∙η κα. Πινακά Ουρανία με θέμα «Χρησιμοποιώντας το φυσικό περιβάλλον ως μέσο θεραπείας στους ασθενείς με άνοια» - Συντονίστρια 4ης ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων, MD, PhD, GP

∙η κα. Δέλλιου Αικατερίνη με θέμα «Οι ψυχοκοινωνικές διαστάσεις της άνοιας» - Κοινωνική Λειτουργός, ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων

∙η κα. Πανταζή Ευαγγελία με θέμα «Λειτουργία Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας» - Νευρολόγος, MSc, Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας – Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

∙ο κ. Ζωρζ Κωνσταντίνος με θέμα «Προγράμματα φυσικής άσκησης σε ασθενείς με άνοια» - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, MSc, PhDc(c), Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας – Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για ζητήματα που αφορούν στην άνοια, τις επιπτώσεις της, την εφαρμογή ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων, καθώς και να θέσει τα ερωτήματά του στους ειδικούς.

Η εκδήλωση προέκυψε ως αποτέλεσμα της διασύνδεσης της 4η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας και του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ. Η συνεργασία των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας με εξειδικευμένες δομές αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην εξάλειψη του κατακερματισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών, την εξασφάλιση έγκαιρης κι έγκυρης διάγνωσης/αντιμετώπισης καθώς και του διηνεκούς της φροντίδας.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2410 - 534235, 4ο ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας & 2410 - 257478, Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας - ΕΠΑΨΥ