O Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023, διοργάνωσε την εκδήλωση, «ΠΡΩΤΑΚΙΑ 2022» αφιερωμένη στα παιδιά που θα φοιτήσουν στην Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ κατά το έτος 2022-2023.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα, στην Λάρισα.
Παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός μελών και φίλοι του συλλόγου μας, μικροί και μεγάλοι, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα και ο χώρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα γέμισε με χαμόγελα και παιδικές φωνές από τα μικρά πρωτάκια και τα αδελφάκια τους των τριτέκνων οικογενειών.
Στην εκδήλωση διανεμήθηκαν τσάντες και σχολικά είδη. Η παρουσία πολλών επισήμων και αξιωματούχων της πόλης μας, έδειξε ότι στηρίζουν την τρίτεκνη οικογένεια και υπάρχει ενδιαφέρον για τα προβλήματα μας.


Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου Δήμητρα Αποστολόπουλου αφού καλωσόρισε γονείς, παιδιά, αιρετούς και άλλους προσκεκλημένους ευχήθηκε στους μαθητές «Καλή πρόοδο» και σε όλους Καλή, ασφαλή, ειρηνική και δημιουργική σχολική χρονιά! Στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά όλους τους ευγενικούς δωρητές & χορηγούς.