Στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ η Δ.Ο. Αγιάς επισκέφτηκε και προσέφερε τρόφιμα για τους ωφελούμενους και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγιάς.

Ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος κοινωνικής προστασίας, παιδείας, και πολιτισμού, κ. Γκασδρανης Θεόδωρος υποδέχτηκε την Δημοτική Οργάνωση και παρέλαβε τις ποσότητες.

Η Γραμματέας της οργάνωσης κ.Γιαννουλέα Χριστίνα επισήμανε πως μπορεί να είναι μια μικρή βοήθεια, με ένα όμως μεγάλο μήνυμα αλληλεγγύης που θα πρέπει να υπάρχει πάντα ανάμεσα μας δίνοντας μια αυτοπεποίθηση και ελπίδα στους συνανθρώπους μας.
Πρώτο θέμα στις μέρες μας είναι η κοινωνική παροχή και υποστήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις δύσκολες συγκυρίες γενικότερα .

Στην παράδοση παρευρέθηκαν όλα τα μέλη της Δ.Ο. , οι κύριοι Τσιώνης Αστέριος , Βαβδυνός Μιχάλης, Καταφέρειας Αχιλλέας, και Τσαγγάλης Κωνσταντίνος.
Η συνάντηση τελείωσε με ευχές για ένα νέο έτος γεμάτο υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο, και πως πρέπει να παραμείνει η ελπίδα της αλληλεγγύης ανάμεσα στους πολίτες ζωντανή.