Το 2ο Γυμνάσιο Λάρισας, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα στο ισόγειο του σχολείου, με τη συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 9.00 πμ. έως 1.00 μμ.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «2ο Γυμνάσιο Λάρισας» ιδρύθηκε το 2023 και διαθέτει Τράπεζα Αίματος.

Αίτημα για αίμα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή στην Υπεύθυνη Διαχείρισης της Τράπεζας που έχει οριστεί από τον σύλλογο.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση "όποιος συνάνθρωπός μας έχει προσφέρει το αίμα του για την τράπεζά μας, μπορεί να ζητήσει αίμα από την Τράπεζά μας.

Επίσης, όποιος εθελοντής αιμοδότης επιθυμεί να δώσει αίμα μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας της χώρας και οποιαδήποτε ημέρα.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να δηλώσει ότι επιθυμεί η φιάλη να κατατεθεί στην τράπεζα του Συλλόγου μας.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, γονείς μαθητών, εθελοντές αιμοδότες να συμπράξουν σε αυτή τη δράση που αποσκοπεί στην ενεργή ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας σε θέματα κοινωνικών αναγκών.

Η έμπρακτη προσφορά και συγκεκριμένα μία πολύτιμη προσφορά ζωής δίνει το σημαντικότερο μάθημα στους μαθητές μας, τους μελλοντικούς πολίτες.

Για την καλύτερη οργάνωση της δράσης θα ήταν καλό να δηλωθεί η συμμετοχή στο e-mail: 2gymlari@sch.gr ή στο τηλέφωνο: 241 023 6582

Υπεύθυνη Διαχείρισης της Τράπεζας: κα Χρυσούλα Μιχάλη".