Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δ. Λαρισαίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, συμμετέχει φέτος, για πέμπτη χρονιά, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που οργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία της ΕΒΕ και του Εργαστηρίου Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.

Για την υλοποίηση του προγράμματος απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής ΕΘΕΛΟΝΤΗ προς όλους όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν.

Χρειαζόμαστε την εμπειρία, το γέλιο, τον ελεύθερο χρόνο, την καλή σας διάθεση και κυρίως την αγάπη σας για τα παιδιά και όλοι μαζί θα φροντίσουμε έτσι ώστε να περάσουν τα παιδιά μας ένα δημιουργικό καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες, γνώσεις και διασκέδαση.

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς που μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι ανάλογα με τις ανάγκες, είτε ως εμψυχωτές, είτε ως υποστηρικτές δράσεων, είτε εξυπηρέτησης κοινού.

Στο τέλος του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους εθελοντές.

Όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν πρωινές ώρες (9.00-13.00).

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό των δράσεων παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής ως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZWVbUINE9IsJvNvFF29OHy4xbVYYDH6D30qmdDw8-Hmw94A/viewform?fbclid=IwAR36fRZTWhBH_to6mfiZFBBXnDV42DV--HmVioWrm2pjasU5FBdJei-HlgA

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, 3ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2410618753, e-mail edimovivlio@hotmail.gr και στην ιστοσελίδα στο facebook @Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας. (υπεύθυνη: Χριστίνα Παπαδοπούλου, συντονίστρια ΚΕ2022)