Tην επετειακή εικαστική έκθεση «Project: Cell» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «1ο Θράκα μικρό φεστιβάλ», εγκαινιάζουν την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, στις 19:30 η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και η ΑΜΚΕ Θράκα.

Η έκθεση διερευνά την έννοια του κυττάρου ως το δομικό υλικό, υπεύθυνο για τις βασικές λειτουργίες της εξέλιξης της ζωής, όπως την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή.

Η έκθεση σύγχρονης τέχνης με τίτλο «Project Cell» σηματοδοτεί έναν χρόνο ζωής στον «πολυκύτταρο οργανισμό πολιτισμού» της Λογοτεχνικής Γωνίας.

Από τον Μάιο του 2022 που άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό, φιλοξένησε ποιητικές βραδιές, το λογοτεχνικό καφενείο, παραστάσεις, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων, εικαστικές εκθέσεις και συζητήσεις, καθιστώντας την ως ένα σημαντικό σημείο συνάντησης και εξέλιξης των τεχνών στην πόλη.

Συμμετέχουν οι: Αχιλλέας Ζάζος, Ευθυμία Χριστοδούλου, Ευτυχία Λάνταβου, Βιβή Τσιόγκα, Δώρα Τσιάτσιου, Δήμητρα Εξάρχου, Έλλη Κυριαζή, Σαρλή Ελένη, Αλεξάνδρα Δαλάκα. Σχεδιασμός & επιμέλεια: Αντιγόνη Καψάλη, Εικαστικός / Ιστορικός τέχνης / Ανεξάρτητη επιμελήτρια.