Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1, με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη, ήταν η τ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Για την τρέχουσα επικαιρότητα αναφορικά με δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ για τη Ροδόπη, ερωτηθείσα η Λαρισαία Βουλευτής στηλίτευσε το «όψιμο ενδιαφέρον και την “κοκορομαχία” Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ για θέματα τα οποία έχει ήδη κρίνει η Ιστορία».

Υπενθύμισε το θετικό πρόσημο των έργων και πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ για την περιοχή, επί διακυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη. Επιπλέον, ανέδειξε τη «διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, τις δηλώσεις και εν συνεχεία διαψεύσεις», τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε στη Βουλή το θεσμικό πλαίσιο για την εκλογή Μουφτή».

Αναφέρθηκε, επίσης, στην «αλγεινή έκπληξη που προκαλεί το video με τις δηλώσεις της κας Μπακογιάννη στη Ροδόπη, να απευθύνεται στους πολίτες που στέκονται με χαμηλωμένα τα μάτια και να τους μαλώνει γιατί …δεν ψήφισαν τη Ν.Δ.!

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Φανταστείτε τον καθένα από εμάς, από τους Αιρετούς στο Κοινοβούλιο, να λέμε στο Λαό ότι εφόσον δεν με ψηφίσατε, δεν μπορώ να διεκδικήσω τίποτα για εσάς στη Βουλή, δεν μπορώ να σας εκπροσωπήσω. Αυτές οι επικίνδυνες λογικές απέχουν από τη Δημοκρατία μας, μαρτυρούν μια αλαζονική αντίληψη».

Όσον αφορά τις αιτιάσεις του εκπροσώπου της Ν.Δ. στο πάνελ ενάντια στην ξεκάθαρη θέση του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα συνεργαστεί με τη Ν.Δ. ακόμα και εάν της λείπουν μια-δυο έδρες, η Ευαγγελία Λιακούλη σημείωσε τις προσβλητικές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη εις βάρος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, όπως βεβαίως και το δυσώδες σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

«Ο δικός μας προγραμματικός λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος, διαφέρει  αισθητά από της Ν.Δ. Ενδεικτικά μόνο να αναφέρω τις κυνικές δηλώσεις του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ., κ. Πνευματικού, περί διαλογής καρκινοπαθών τελικού σταδίου για δημοσιονομικούς λόγους εξοικονόμησης κόστους. Έτερο παράδειγμα εκ διαμέτρου αντίθετης ιδεολογίας, είναι η διαβόητη δήλωση του κ. Πέτσα, “όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει”.

Τα προεκλογικά “θα” της Ν.Δ. διαψεύδονται από τα τετραετή πεπραγμένα της. Εμείς απαντάμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, με τεκμηριωμένες ρεαλιστικές προτάσεις. Για Φορολογική Δικαιοσύνη υπέρ των πολλών, με κλιμακωτή φορολόγηση των μερισμάτων των εταιρειών – “μαμούθ”, με έκτακτη φορολόγηση των “ουρανοκατέβατων” κερδών τραπεζών και εταιρειών ενέργειας, που θησαύρισαν ενώ η κοινωνία φτωχοποιείται.

Για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με διάθεση του 8-10% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς είναι αδιανόητο να πεθαίνει συνάνθρωπός μας πάνω σε καρότσα, επειδή η Κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν μερίμνησε να είναι δυνατή η έγκαιρη διακομιδή με ασθενοφόρο Για το ιλιγγιώδες κόστος στέγασης, με δημιουργία δεξαμενής 150.000 κατοικιών, που θα διατίθενται με χαμηλό ενοίκιο σε νέους.

Για έμπρακτη στήριξη της Αγροτιάς. Ο Ελληνικός Λαός έχει πλέον απαιτήσεις από το πολιτικό σύστημα, γι’ αυτό εμείς προχωράμε δυναμικά απέναντι στη αλαζονική συντήρηση, με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, στο πλευρό των μη προνομιούχων», επισήμανε η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας.