Συγχαρητήριο μήνυμα για την άνοδο κατηγορίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή Λάρισας, απηύθυνε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία επεσήμανε  τα εξής:

«Με μεγάλη συγκίνηση υποδέχθηκα την είδηση ότι η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας πέτυχε τον μεγάλο στόχο της και ανέβηκε στη Super League 2. Μοιράστηκα πολλές φορές στις κερκίδες της ιστορικής ομάδας της πόλης μας, την μεγάλη προσπάθειά της, τους αγώνες και τις αγωνίες της, το πείσμα και την καρτερικότητα, την πίστη και την ελπίδα. Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και αποδείχθηκαν πραγματικοί Ηρακλείδες.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ομάδας Λάμπρο Ιωακείμ, ένα γνωστό Λαρισαίο που ξεχώρισε για την μεγάλη του αγάπη και αφοσίωση στον Ηρακλή, στη Διοίκηση, σε όλους τους παράγοντες και τους προπονητές, σε όλους τους φιλάθλους που έδωσαν «ψυχή», δύναμη και πνοή, ώστε το όραμα να γίνει πραγματικότητα. Εύχομαι καλή αγωνιστική πορεία, χωρίς τραυματισμούς, με όμορφες στιγμές και πολλές νίκες .

Η πόλη, επιστρέφει έμπρακτα την αγάπη της στον Ηρακλή , που την τιμά και την αξιώνει, δηλώνοντας όλοι μας, δίπλα και μαζί του, στα εύκολα και στα δύσκολα, με την ευχή να αγναντέψει τις ψηλότερες κορφές»