Τα χωριά Φλάμπουρο, Ολυμπιάδα, Καλλιθέα και Δρυμό του Δήμου Ελασσόνας επισκέφθηκε η τ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Στις ένθερμες συζητήσεις της με τους κατοίκους, η Λαρισαία Βουλευτής τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικά χάρη στη δύναμη των πολιτών. Η ιστορική και κοινωνική ρίζα της αυθεντικής Δημοκρατικής Παράταξης δίνει νέους καρπούς εμπιστοσύνης με τους προοδευτικούς δημοκράτες που λαχταρούν ένα ισχυρό Κοινωνικό Κράτος, με φορολογική δικαιοσύνη και ανθεκτική ανάπτυξη ίσων ευκαιριών.

Στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, ο Ελληνικός Λαός δίνει ισχυρή εντολή για μια εναλλακτική, αξιόπιστη και υπεύθυνη αντιπολίτευση, ανάχωμα στη συντήρηση και την αδιαφάνεια, με την κοινωνία στο προσκήνιο και τον Άνθρωπο στο επίκεντρο της πολιτικής».

Η Ευαγγελία Λιακούλη ανέπτυξε το όραμά της «για τη βέλτιστη βιώσιμη αξιοποίηση του Θεσσαλικού Ολύμπου», υπογραμμίζοντας πως «το ισχυρό brand name του Ολύμπου έχει αξία που υπερβαίνει τα σύνορα της πατρίδας μας, είναι ξακουστό σε πανευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Απαιτείται επιτέλους να αρθεί η ανισότητα που χαρακτηρίζει την ανάπτυξη του Θεσσαλικού Ολύμπου, συγκριτικά με τον Πιερικό Όλυμπο. Ενωμένοι, έχουμε τη δύναμη να κάνουμε την ανατροπή στην πολυετή στασιμότητα, για την αναπτυξιακή, οικονομική, τουριστική, κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική και παραγωγική άνθιση της περιοχής, στην οποία καθοριστικό ρόλο δύναται να επιτελέσει η λειτουργία Μυθολογικού Πάρκου.

Με σύγχρονο στρατηγικό πλαίσιο ενεργειών, με επικαιροποίηση των μελετών, με τεκμηριωμένη στόχευση στις διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης, προστατεύοντας τα ανεκτίμητα φυσικά πλεονεκτήματα του ανεπανάληπτου τοπικού περιβάλλοντος, όχι απλώς μπορούμε, αλλά έχουμε συλλογικό χρέος να τα καταφέρουμε.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας, στη νέα γενιά που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα χωριά του Θεσσαλικού Ολύμπου, αναζητώντας μακριά μια καλύτερη τύχη. Τα χαμόγελα πρέπει να λάμψουν ξανά εδώ στα χωριά της Ελασσόνας μας, δίνοντας όλοι μαζί “σάρκα και οστά” στο όραμά μας για τον Όλυμπο της καρδιάς μας».