Επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Σώμα, επ’ αφορμή της ανάληψης καθηκόντων του νέου Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας κ. Νικόλαου Μητσιογιάννη, καθώς και του νέου Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, κ. Λάμπρου Κίτσιου, πραγματοποίησε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Η Λαρισαία Βουλευτής ευχήθηκε στον κ. Μητσιογιάννη και στον κ. Κίτσιο από καρδιάς κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, η Ε. Λιακούλη εξήρε το ανεκτίμητο έργο των γυναικών και ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος, τονίζοντας πόσο αναγκαία είναι η συμβολή τους σε κάθε κρίσιμη δοκιμασία για τους πολίτες και την κρατική λειτουργία.

«Τις προηγούμενες ημέρες, η καρδιά και το μυαλό μας ήταν στραμμένα στις ηρωικές προσπάθειες που κατέβαλε ένα πολύτιμο κομμάτι του Πυροσβεστικού Σώματος, η ΕΜΑΚ, υπό ακραία επικίνδυνες συνθήκες ανάμεσα στα χαλάσματα στην Τουρκία. Εσείς οι πυροσβέστες είστε πάντα εδώ στα πιο δύσκολα, στη φωτιά και στο σεισμό, στην πλημμύρα και στα χιόνια, στις τόσες δυσκολίες της καθημερινότητας. Γι’ αυτό και όλοι έχουμε χρέος ψυχής, να στεκόμαστε στο πλευρό σας, πολύ περισσότερο δε εμείς στη Βουλή, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο θεσμικό εργαλείο για να προωθούμε λύσεις στις ανάγκες της αποστολής και του ανθρώπινου δυναμικού της Πυροσβεστικής», επισήμανε η Ε. Λιακούλη.

Η Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας ευχήθηκε στο νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας και στο νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας «ανεξάντλητη δύναμη στο δύσκολο έργο που καλείστε να φέρετε εις πέρας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας», προσθέτοντας ότι «οι ευχές στο πρόσωπό σας, αποτελούν ταυτοχρόνως ευχές αμέριστης υποστήριξης και ευγνωμοσύνης προς κάθε στέλεχος του Πυροσβεστικού Σώματος».