Στο Σχηματάρι βρέθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, για να συμμετάσχει ως κεντρική ομιλήτρια στην πολιτική εκδήλωση που διεξήχθη με αφορμή την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Οργάνωσης Τανάγρας του κόμματος.
«Σήμερα, μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες χιονόπτωσης και παγετού, η θερμή παρουσία και συμμετοχή σας εδώ, αποκτά ξεχωριστή αξία. Γιατί συμβολίζει ακριβώς την πορεία του ίδιου του ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να πέρασε μέσα από “θύελλες”, αλλά παρέμεινε ζωντανό, όσο κι αν πολλοί εργάστηκαν για την εξόντωσή του. Όλοι εμείς, μαζί, ενωμένοι, “ποτίσαμε” και κρατήσαμε ζεστό το “σπόρο” της Σοσιαλδημοκρατίας, ακόμα και στα πιο δύσκολα χρόνια, για να τον δούμε σήμερα να απλώνει ξανά “κλαδιά” αναγέννησης και ανθοφορίας, απ’ άκρη σ’ άκρη της Χώρας, όπως εδώ στην Τανάγρα», επισήμανε η Λαρισαία Βουλευτής στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, που είχαν κατακλύσει το χώρο της εκδήλωσης.
«Έρχομαι απόψε σε εσάς κατευθείαν από την Ολομέλεια της Βουλής, όπου τιμήσαμε ξανά τη διαχρονική αταλάντευτη στάση μας ενάντια στο φασισμό, όπως πράττουμε με διαδοχικές πρωτοβουλίες ήδη από τη δεκαετία του ’80 και σταθερά μέχρι σήμερα. Σε αυτήν την Παράταξη είμαστε περήφανοι, γιατί έχουμε αποδείξει με πράξεις πως -μακριά από μικροκομματικούς τακτικισμούς- βάζουμε πάνω απ’ όλα το καλό της πατρίδας, τη θωράκιση της Δημοκρατίας μας και το συλλογικό συμφέρον», τόνισε η Ε. Λιακούλη.

Στο πλαίσιο της ομιλίας της, ανέδειξε τις τεκμηριωμένες προτάσεις και τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ, για τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία, η οποία «ασφυκτιά από την αισχροκέρδεια της ενεργειακής κρίσης και της σοκαριστικής ανεξέλεγκτης ακρίβειας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα, έναν αγώνα αρχών και αξιών, απέναντι στην τοξικότητα των δήθεν “μονομάχων” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ικανοί για τα πάντα, με το βλέμμα καρφωμένο μόνο στην καρέκλα της εξουσίας. Αντιθέτως, εμείς προχωράμε μπροστά, με το βλέμμα εκεί έξω, στους νέους, στους ευάλωτους και μη προνομιούχους, στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, στους αγρότες και κτηνοτρόφους, στις γυναίκες, στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας, σε όλους τους συμπολίτες μας που βλέπουν καθημερινά τις ανάγκες και τα όνειρά τους να προσκρούουν σε αδιέξοδο. Για όλους αυτούς, χαράσσουμε έναν εναλλακτικό προοδευτικό δρόμο αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης και προκοπής, που μπορεί να φέρει ξανά το χαμόγελο στα παγωμένα χείλη κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Στο χέρι σας είναι να σηκώσετε ξανά ψηλά τον Πράσινο Ήλιο, και εδώ, σε κάθε σπιθαμή της Τανάγρας και ολόκληρης της Βοιωτίας, όπως σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας. Καλόν μας αγώνα!», υπογράμμισε η Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας.