Ανοιχτό διάλογο με κατοίκους της Νίκαιας, πραγματοποίησε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Μέσα σε ζεστό κλίμα, πολίτες και Λαρισαία Βουλευτής είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τις ανάγκες της περιοχής, για τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και για το κοινό τους όραμα για το μέλλον του Τόπου.

Η Ευαγγελία Λιακούλη υπενθύμισε τις αναρίθμητες παρεμβάσεις που πραγματοποίησε στη Βουλή για να δοθούν λύσεις και απαντήσεις σε όσα απασχόλησαν τους πολίτες κατά την 1η κοινοβουλευτική θητεία της.

«Δυνατά και αποφασιστικά, όπως εσείς μου αναθέσατε, έγινα η δική σας φωνή στη Βουλή. Γέννημα θρέμμα αγροτικής οικογένειας του Δήμου Κιλελέρ, απέναντι σε μια ελιτίστικη Κυβέρνηση των λίγων και ισχυρών, αγωνίστηκα για το δίκιο των πολλών και μη προνομιούχων.

Μπροστά στο γαλάζιο τείχος αναλγησίας, διεκδίκησα η Πολιτεία να στρέψει το βλέμμα της και εδώ, στον δικό μας κάμπο. Γι’ αυτό σήμερα, μπορώ να βρίσκομαι ανάμεσά σας και να σας κοιτάζω στα μάτια. Γιατί υπηρέτησα το θεσμικό ρόλο του Βουλευτή της Αντιπολίτευσης, εξαντλώντας κάθε κοινοβουλευτικό μέσο, καταθέτοντας κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου στα έδρανα της Βουλής για κάθε συντοπίτη μου», υπογράμμισε.

Επιπλέον, η Λαρισαία Βουλευτής τόνισε πως «έφθασε η στιγμή να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήσαμε μέσα στο χρόνια. Με μια ισχυρή εντολή προοδευτικής διακυβέρνησης, που θα επαναφέρει στο προσκήνιο την κοινωνία, στο επίκεντρο της πολιτικής τον Άνθρωπο. Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη για κάνουμε πράξη την

Αλλαγή της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ευημερίας και των ίσων ευκαιριών για όλους. Μας χωρίζουν μόνο λίγες εβδομάδες από τη στιγμή που ο Πράσινος Ήλιος θα αναθερμάνει ξανά την αξιοκρατία, που ανιψιοί, κουμπάροι και κολλητοί έβαλαν “στο ψυγείο”».

Η Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας παρουσίασε αναλυτικό προγραμματικό πλαίσιο προτάσεων για το κόστος παραγωγής αγροτών και κτηνοτρόφων, για το οικονομικό αδιέξοδο μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, για την παραγωγική ανασυγκρότησης της υπαίθρου, τη λειτουργία των θεσμών, για ένα Κράτος εγγυητή της ασφάλειας και της αξιοπρέπειας των πολιτών. Ανέδειξε, επίσης, στοχευμένες πολιτικές ειδικά για τους συμπολίτες μας στην τρίτη ηλικία, για τις γυναίκες, για τη νέα γενιά.

Μεγάλο μέρος των συζητήσεων απασχόλησε και η τραγωδία των Τεμπών, με την Ευαγγελία Λιακούλη να αναφέρει πως «κάθε λεπτό σε αυτή την προεκλογική περίοδο, όπου κι αν είμαι, ό,τι κι αν κάνω, η πίκρα των άδικων θανάτων είναι πάντα αιχμηρά παρούσα ».