Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου από 13:30 – 17:00 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στην Αίθουσα «Ήβη Βοζαλή», θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένα δωρεάν σεμινάριο μουσικής με τίτλο “Σύγχρονη Μουσική Δημιουργία - Νεότερες τάσεις και ρεύματα - Σύγχρονο πιανιστικό ρεπερτόριο: Μία παιδαγωγική προσέγγιση” με τους Κώστα Τσούγκρα και Φανή Καραγιάννη.

Συγκεκριμένα, το σεμινάριο περιλαμβάνει διάλεξη με θέμα «Ο πλουραλισμός στη σύγχρονη μουσική δημιουργία- νεότερες τάσεις και ρεύματα» από τον συνθέτη, μουσικολόγο και καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ Κώστα Τσούγκρα.

Επίσης, «Παιδαγωγική προσέγγιση στο πιανιστικό ρεπερτόριο του 20ου και 21ου αιώνα» με την πιανίστα, παιδαγωγό και μουσικολόγο Φανή Καραγιάννη.

Συνοπτικά, πρόκειται για μια μουσικολογική και παιδαγωγική προσέγγιση στον χώρο της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας που απευθύνεται σε μαθητές, συνθέτες, καθηγητές πιάνου αλλά και όλων των οργάνων και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να διευρύνει τις γνώσεις του στο σύγχρονο ρεπερτόριο του πιάνου και στον τρόπο διδασκαλίας του.