Την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, τα μέλη της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΡΩΓΗ» δώρισαν φαρμακευτικό υλικό στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων.

Αντιπροσωπεία της επισκέφθηκε το Κοινωνικό Φαρμακείο και συναντήθηκε με το Δ/ντή Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, Θεόδωρο Κυρόπουλο και τα στελέχη της Δομής Γεώργιο Χατζημίχο, Φαρμακοποιό και Ευγενία Κυρίτση, Κοινωνική λειτουργό.

Εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστήριες μας στην υπεύθυνη κα Αικατερίνη Ντελημιχάλη που για μια ακόμη φορά η Φιλανθρωπική Οργάνωση «ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΡΩΓΗ» συνέβαλε σημαντικά στην ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίηση και το αίσθημα αλληλεγγύης σε θέματα κοινωνικής προσφοράς.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ανήκει στο έργο «ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργούν προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και κυρίως, αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλ:2410-626123, 23ης Οκτωβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.