Σε μια ιδιαίτερη δράση προχώρησαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής της ΚΟΙΝΣΕΠ «Αθλοτεχνίες», που υλοποιούν τα προγράμματα Αθλητισμού του Δήμου.

Μέσω του προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα» και σε συνεργασία με τις Ακαδημίες του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων προχώρησαν στη δωρεά δέκα τηλεοράσεων νέας τεχνολογίας στο Γηροκομείο Λάρισας, δίνοντας χαρά στους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται εκεί.

Η ανταπόκριση από τους αθλούμενους ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες σε τηλεοράσεις, στα δωμάτια του Γηροκομείου.

Την ημέρα της παράδοσης το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, κ. Ηρακλής Γερογιώκας, η υπεύθυνη των προγραμμάτων κ. Έλενα Ζήλου, καθώς και αντιπροσωπεία των Γυμναστών, αποτελούμενη από τις κ.κ. Σταυρούλα Λαδοπούλου, Βάσω Λαγού, Εύη Ευαγγέλου, Σοφία Χατζή και τον κ. Νίκο Αρσενίου. Τους υποδέχτηκε η Διευθύντρια και ταμίας Δ.Σ του Γηροκομείου Λάρισας, κ. Κατερίνα Ζιαζιά.

Όπως ήταν φυσικό, τα χαμόγελα, η χαρά αλλά και η συγκίνηση των ηλικιωμένων ήταν μεγάλη και αυτή ήταν η επιβράβευση όλων όσοι βοήθησαν στην υλοποίηση της δράσης αυτής.