Στην δωρεά επτά συνολικά πολυθρόνων για τους ογκολογικούς ασθενείς προχώρησε το παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο Γενικό και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Στο πλαίσιο της δωρεάς η διοίκηση του παραρτήματος της Λάρισας συναντήθηκε σήμερα αρχικά με τον διοικητή του ΓΝΛ κ. Γρ. Βλαχάκη και στη συνέχεια με τους εκπροσώπους της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Από την πλευρά της η πρόεδρος του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ρ. Σουλτούκη, αναφέρθηκε στις δράσεις που γίνονται, οι οποίες έχουν ως στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την έμπρακτη στήριξη με εξοπλισμό το τμήμα Χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Δωρεά επτά πολυθρόνων για τους ογκολογικούς ασθενείς από το παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γρ. Βλαχάκης εξήρε τις προσπάθειες της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, επισημαίνοντας ότι η δωρεά αυτή έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι γιατροί και το προσωπικό της Ογκολογικής Κλινικής για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των ασθενών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Γενικό Νοσοκομείο έγινε δωρεά τριών πολυθρόνων για τους ογκολογικούς ασθενείς και τεσσάρων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

ertnews.gr