Δύο νέα κορίτσια, με καταγωγή από το Συκούριο, εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέα Δύναμη» του Δημάρχου Γιώργου Μανώλη.

Η Ευαγγελία Βάβα, απόφοιτος του τμήματος προσχολικής αγωγής δημιουργίας και έκφρασης και εργάζεται σε βρεφονηπιακό σταθμό και η Αφεντία Παπαλιόλιου, απόφοιτος του παιδαγωγικού τμήματος προσχολικής εκπαίδευσης και εργάζεται ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός. Και οι δύο δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, ως υποψήφιες με τον συνδυασμό του δημάρχου Γιώργου Μανώλη.

«Το νεαρό της ηλικίας μας, μας επιτρέπει αυθόρμητα να πράττουμε και να αναζητούμε το καλύτερο για το μέλλον της νέας γενιάς. Έτσι, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφασίσαμε να θέσουμε υποψηφιότητα με την παράταξη «Νέα Δύναμη» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Μανώλη. Πιστεύουμε λοιπόν, πως οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου πρέπει να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του Δήμου Τεμπών ώστε να μπορέσουμε να κρατηθούμε και να κρατήσουμε και τις επόμενες γενιές στην περιοχή μας.

Πρόθεση και σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην περιοχή που μεγαλώσαμε και ζούμε, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Τεμπών με μόνο γνώμονα την καλύτερη ποιότητα ζωής των Δημοτών μας και των παιδιών μας.

Όλοι μαζί μπορούμε!», δήλωσαν οι υποψήφιες.

«Είναι τιμή για το συνδυασμό μας να συμμετέχουν νέα άτομα με όρεξη, μεράκι, και αγάπη για τον τόπο τους. Τις ευχαριστώ που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας να συμμετέχουν στην κοινή μας προσπάθεια και τις εύχομαι καλή επιτυχία», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης.