Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας συνάντηση με εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Τυρνάβου και Αμπελώνα με στόχο την διοργάνωση και υλοποίηση τμήματος παραδοσιακών χορών σε ομάδα ηλικιωμένων του ΚΑΠΗ Αμπελώνα.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί εθελοντικά από τους συμμετέχοντες φορείς, στο πλαίσιο του Δικτύου Φορέων και Συλλόγων Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου.

Ο Δήμος Τυρνάβου ευχαριστεί όλους τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν: Πολιτιστικό Σύλλογο Τυρνάβου, Μορφωτικό Σύλλογο Τυρνάβου, Σύλλογο Γυναικών Βρυοτόπου για την παρουσία τους, την διάθεση τους για αλληλεγγύη και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ: 2492022609 email:
kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.