Το Δίκτυο Δέλτα Πηνειού και Τεμπών καλεί όλους τους Φορείς, τους Συλλόγους, τα μέλη και τους φίλους του καθώς και όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Στομίου στην δεύτερη και καθοριστική συνάντηση για το θέμα της Μυδοκαλλιέργειας στα παράλιά μας. 

Στην συνάντηση θα ανακοινωθεί το υπόμνημα όλων των φορέων και Συλλόγων της περιοχής και θα υπογραφεί από τους εκπροσώπους τους. Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας υπάρχει η δυνατότητα να υπογραφεί το υπόμνημα εκ των προτέρων δηλώνοντας τη συμμετοχή στο τηλέφωνο 6972-410.041.

Στη συνέχεια το Δ.Σ. του Δικτύου, αναλαμβάνει να στείλει το υπόμνημα προς κάθε αρμόδιο και στα Μ.Μ.Ε για την αποτροπή εγκατάστασης Μυδοκαλλιέργειας στην Αλεξανδρινή και γενικότερα σε ολόκληρη την περιοχή NATURA του Δέλτα Πηνειού.

Επιτακτική ανάγκη να παρευρεθούν και να υπογράψουν το υπόμνημα όλοι οι Φορείς και οι Σύλλογοι της περιοχής μας.

Η απροσδόκητα μεγάλη συμμέτοχή του κόσμου στη πρώτη σύσκεψη και η αγωνιστική διάθεση της τοπικής κοινωνίας, να αποτραπεί το έργο αυτό μας δείχνει το δρόμο για την αποτροπή του και κάτοικοι και φορείς της περιοχής είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την παραπέρα υποβάθμιση των παραλίων των δήμων Αγιάς και Τεμπών και ενωμένοι θα αντιδράσουν δυναμικά σε μια τέτοια εξέλιξη.

Δεν θέλουμε με τίποτα να γίνουν έτσι οι παραλίες μας (βλέπε φωτο).