Η Δημοτική Παράταξη “ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ” διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Διαφθορά και Αυτοδιοίκηση” σήμερα Τετάρτη 3 Μαϊου, στις 20:00, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας, Παπακυριαζή 44 .

Ομιλητές θα είναι οι παρακάτω:

1) Ο Λέανδρος Ρακιτζής, πρώην Αρεοπαγίτης, πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, του Δ.Σ. του Εφετείου Αθηνών, και μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου κατά της Διαφθοράς.

2) Ο Κωνσταντίνος Κάπος Ενεργειακός/Μηχανολόγος Μηχανικός, προϊστάμενος επίβλεψης για το Έργο της Ασφάλειας (C4I) των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 30 επιστημονικά άρθρα και έχει συμμετάσχει σε πολλά Ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως εισηγητής, κυρίως επάνω σε θέματα ενεργειακού σχεδιασμού, διαδικασιών καύσεων και αρχιτεκτονικού και αστικού φωτισμού.

3) Ο Ιωάννης Κουριαννίδης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Θεσσαλονίκη – Πόλη Ελληνική, Δημοτικός Σύμβουλος, εκδότης του του βραβευμένου Θρακιώτικου περιοδικού "Ενδοχώρα".

4) Ο Δημήτριος Τσιαρας, Μηχανολόγος Μηχανικός, Δημοτικός Σύμβουλος της Λαρισαίων Κοινόν στον Δήμο Λαρισαίων

5) Ο Κωνσταντίνος Βαϊούλης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Λαρισαίων Κοινόν”.

Συντονιστής, ο Αλέξανδρος Νάρης, Αξιωματικός ε.α., συγγραφέας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και εκδότης επί σειρά ετών του συνδρομητικού περιοδικού “Αφύπνιση”.