Ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης, προχώρησε στην ορκωμοσία νέων συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου στις 29 Δεκεμβρίου, μετά από πρόσκλησή του.

Η ανάγκη για αυτήν την ορκωμοσία προέκυψε λόγω της παραίτησης τακτικών συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων, τις οποίες και αποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης. Οι νέοι σύμβουλοι που ορκίστηκαν σήμερα δεσμεύονται να αναλάβουν τα καθήκοντά τους με ευθύνη και αφοσίωση προς τους πολίτες του Δήμου.

Οι νέοι σύμβουλοι παρουσίασαν τις προτεραιότητές τους και τις δεσμεύσεις τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη του Δήμου. Ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του και την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες και την αφοσίωσή των νέων συμβούλων προς τη δημόσια υπηρεσία.

«Η νέα δημοτική Αρχή Τεμπών αναμένει με ενδιαφέρον τη συνεργασία των νέων αιρετών αντιπροσώπων της. Ως Δήμαρχος δεσμεύομαι να συνεργαστώ για την υλοποίηση έργων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας» τόνισε, απευθυνόμενος στους ορκισθέντες, ο κ. Μανώλης

Οι ορκισθέντες σύμβουλοι των δημοτικών Κοινοτήτων ήταν οι εξής:

ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

ΚΟΣΜΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΣΕΒΔΑΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

ΣΚΡΙΜΠΑ - ΤΟΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ