Ο Δήμος Τεμπών, που εδρεύει στο Μακρυχώρι της ΠΕ Λάρισας, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων, για τη στελέχωση του παιδικού σταθμού Γόννων.
Ειδικότερα, οι προσλήψεις θα γίνουν για την στελέχωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σταθμών που είναι ενταγμένοι στη δράση«προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»την χρονική περίοδο 2023-2024.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασιας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν διάρκεια έως τις 31 Αυγούστου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης,

Να σημειωθεί ότι η έναρξη ή συνέχιση της κάθε σύμβασης συναρτάται με την προϋπόθεση ότι ο φορέας θα παρέχει υπηρεσίες σε κατόχους «Αξία τοποθέτησης» (voucher), σύμφωνα με τους εν γένει κανόνες του θεσμικού πλαισίου που τον διέπει, για την υλοποίηση της παραπάνω δράσης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας - 1 θέση
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - 1 θέση
  • ΔΕ Μαγείρων - 1 θέση
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων - 2 θέσεις

Να σημειωθεί ότι όσοι επιλεγούν, οφείλουν να προσκομίσουν κατά την πρόσληψη στον Φορέα πιστοποιητικό υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (info@dimostempon.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson, με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Τεμπών, Μακρυχώρι Λάρισας, Τ.Κ. 40006, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Παπαδημητρίου Δήμητρας (τηλ. επικ.: 24953 50410).

Αναλυτικά η προκήρυξη

proson.gr