Ο Δήμος Τεμπών, ο Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π Τεμπών, η Κοινότητα Συκουρίου και ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου, λόγω των καταστροφικών πλημμυρών και της δεινής κατάστασης, ματαιώνουν την κεντρική εκδήλωση της 21ης Γιορτής Αμυγδάλου, η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 στο Συκούριο.

Θα πραγματοποιηθεί μόνο η θεατρική παράσταση του Θεάτρου Τεχνών Λάρισας «ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ» το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:00μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου. Πρόκειται για μια σύγχρονη μουσική επιθεώρηση που ασχολείται με σύγχρονα, αλλά και διαχρονικά θέματα της κοινωνίας μας, με αρκετή δόση χιούμορ και καυστική σάτιρα, με σκοπό την ψυχική τόνωση όλων μας.

Η είσοδος είναι δωρεάν και αντί αντιτίμου, καλοδεχούμενα είναι τα είδη προσωπικής υγιεινής, τα καθαριστικά και τα απολυμαντικά, με σκοπό να βοηθήσουμε και τους συνανθρώπους μας στη Φαρκαδόνα.

Σας περιμένουμε όλους τους κατοίκους του Συκουρίου και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τεμπών, ώστε να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο Σαββατόβραδο!