Ο Δήμος Τεμπών στο πλαίσιο συνεργασίας με το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και την Κινητή μονάδα διοργάνωσαν επιμορφωτική εκπαίδευση - ενημέρωση στο προσωπικό των Κοινωνικών Δομών, καθώς και των εργαζομένων του Δήμου Τεμπών, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων (ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου).

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, την απεξάρτηση των χρηστών, τον χειρισμό περιστατικών χρήσης νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων, καθώς και τον τρόπο παραπομπής τους στις ανάλογες υπηρεσίες.

Ομιλήτριες της εκδήλωσης ήταν οι ψυχολόγοι κα Στέλλα Φουλούλη, κα Γκινούδη Βιργινία, η κοινωνική λειτουργός κα Περουλάκη Ελευθερία καθώς και από το διοικητικό προσωπικό της κινητής μονάδας η κα Καναβού Τάνια. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η προϊσταμένη των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τεμπών κα Τσικλητάρη Πανωραία, το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι των Ε. Π. Γόννων, Κάτω Ολύμπου και Νέσσωνος, το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας καθώς και των εργαζομένων του ΚΑΠΗ Δήμου Τεμπών.

Οι κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Τεμπών είναι ευαισθητοποιημένες σε τέτοια θέματα και επιθυμούν υγιείς κοινωνίες και υγιείς πολίτες και στόχος της δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής αναβάθμιση και επιμόρφωση του προσωπικού, ώστε να είναι χρήσιμο και αποτελεσματικό.