Με μεγάλη επιτυχία και με μαζική συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Πλατυκάμπου , στο πλαίσιο της έναρξης του «Φεστιβάλ σκόρδου 23» η συναυλία του χαρισματικού ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση.

Ο τραγουδιστής που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία χάρισε στο κοινό του ένα πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά αλλά και όλες τις επιτυχίες του. Το φεστιβάλ σκόρδου διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, η τοπική κοινότητα, ο πολιτιστικός σύλλογος, ο σύλλογος γυναικών και ο αγροτικός συνεταιρισμός Πλατυκάμπου. Συνδιοργανωτές η Περιφέρεια Θεσσαλίας και λοιποί σύλλογοι.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας χαιρετισμό απεύθυναν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης και εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Λαδόπουλος.

Ο δήμαρχος τόνισε με έμφαση, εκτός των άλλων, ότι: «στο δήμο Κιλελέρ, δε θα κουραστούμε να το τονίζουμε, πάντα θέταμε τον πολιτισμό στην πρωτοκαθεδρία. Σκοπός του φεστιβάλ είναι, μέσα από διάφορα πολιτιστικά δρώμενα, να προβληθεί και το τοπικό, παραδοσιακό σκόρδο Πλατυκάμπου ένα προϊόν με προστιθέμενη αξία στην οικονομία της περιοχής. Θέλω να συγχαρώ όσες και όσους μόχθησαν για να πραγματοποιηθεί η αποψινή συναυλία την οποία είμαι πεπεισμένος ότι θα την απολαύσετε».