Ο συνδυασμός «ΑλλάΖουμε» και ο επικεφαλής του και πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου δυναμώνουν το ψηφοδέλτιο νίκης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με ανθρώπους που έχουν γράψει πολλά… αυτοδιοικητικά χιλιόμετρα, αλλά και με ανθρώπους που ξεχωρίζουν στον επαγγελματικό τους στίβο.

Σήμερα σε αυτόν τον αγώνα καλωσορίζουμε τρεις νέους υποψηφίους που θα εργαστούν ώστε ν’ αναμορφώσουμε το Βλαχογιάννι, το οποίο χτυπήθηκε από τον σεισμό. Θυμίζουμε πως ο απερχόμενος δήμαρχος απλά το ξέχασε και το άφησε στη μοίρα του!

Συμπορεύονται από σήμερα με την παράταξή μας, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας, πρώην υποψήφιος δήμαρχος του καποδιστριακού δήμου Ποταμιάς Δημήτριος Ευθυμίου, ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Βλαχογιαννίου, πρώην γραμματέας του αγροτικού συνεταιρισμού και αγρότης Θεόδωρος Μπρούζας και ο Δημήτριος Γκουντούλας, ελεύθερος επαγγελματίας.

Όλοι μαζί θα δουλέψουμε, ώστε το Βλαχογιάννι ν’ αλλάξει βηματισμό, αφού πρώτα επουλωθούν οι «πληγές» που άφησε ο εγκέλαδος. Τους ευχόμαστε καλή πορεία και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.