Ο δήμος Ελασσόνας είναι μια περιοχή που έχει «χτυπηθεί» από το δημογραφικό με σημαντική μείωση στον πληθυσμό του την τελευταία 10ετία. Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» είναι ήδη έτοιμη να δράσει προς την σωστή κατεύθυνση, ώστε ν’ ανασχέσουμε αυτή την μείωση. Παράλληλα χρειαζόμαστε καλύτερη παιδεία. Με τους κατάλληλους ανθρώπους θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της σχολικής κοινότητας.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης συστρατεύεται με την παράταξή μας, ενόψει των ερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Πρόκειται για τον Αχιλλέα Ζανιά, ο οποίος είναι δάσκαλος και προϊστάμενος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γαλανόβρυσης. Παράλληλα είναι εν ενεργεία πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Επαρχίας Ελασσόνας και πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ελασσόνας και Περιχώρων.

Η εμπειρία του στην εκπαίδευση, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος είναι πολύτεκνος, θα μας δώσει την δυνατότητα να επικεντρώσουμε το πρόγραμμά μας, στην στήριξη της οικογένειας, καθώς και στη βελτίωση και αναβάθμιση των σχολικών χώρων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Μαζί, θα κόψουμε πρώτοι το νήμα της νίκης.