Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, “Οι Δεκατιανοί” φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, των 13 Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων, των Δήμων, των Περιφερειών, του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και του απλού κόσμου να συγκεντρωθεί η μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα των απαραίτητων ειδών που χρειάζονται οι πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και την Συρία.

Από το σημείο συγκέντρωσης των προϊόντων στα Τρίκαλα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου είπε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή “Οι Δεκατιανοί”: “Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι απλά πρωτόγνωρο. Ο τρόπος που έχουν ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα είναι εντυπωσιακός και συνάμα συγκινητικός. Οι αποθήκες μας έχουν γεμίσει και αυτό γνωρίζω πως συμβαίνει σε όλη την χώρα.

Είμαστε ως Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τον υφυπουργό Ανδρέα Κατσανιώτη ώστε τα πράγματα που έχουν συγκεντρωθεί να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στον προορισμό τους.

Να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που συμμετέχουν σε αυτή την πανελλήνια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποι μας στη Τουρκία και την Συρία.

Θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε τα αναγκαία είδη, διότι θεωρώ πως χρειάζεται μια διαρκής στήριξη προς τους πληγέντες”.

Δείτε το βίντεο: