Έχει πάρει φόρα και βάζει πλώρη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 1 ο Πανσερραϊκός, που ήταν ο νικητής την Πέμπτη (22/12) με 2-1 στο σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ για την 8η αγωνιστική του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Ήταν το τέταρτο σερί τρίποντο για τα «λιοντάρια» με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο, πιάνοντας κορυφή καθώς ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ Β' στους 16 βαθμούς (οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν δικαίωμα ανόδου), ενώ οι «βυσσινί» με τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα παρέμειναν στην 3η θέση και στους 15 πόντους μαζί με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι Θεσσαλοί σκόραραν με τον Νικολιά στο 31', αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι και υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, που πήραν πάντως προβάδισμα με το σουτ του Αντράντα στο 45'+1.

Οι Σερραίοι έκαναν την αντεπίθεσή τους στο β' ημίχρονο, με τον Καρασαλίδη να ισοφαρίζει με σουτ στο 71', για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Κανίς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 89'.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Πουλικίδης του Συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τον Κουφό του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Κουβαλάκη του Συνδέσμου Δράμας.

Κίτρινες: Παντεκίδης - Καλουτσικίδης, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (58' Σοφιανός), Θυμιάνης, Στίνα, Μούργος (81' Μασκανάκης), Κανίς, Κατσαντώνης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο (84' λ. τρ. Κοσονού), Θωμαΐδης, Πλέγας, Νικολιάς (60' λ. τρ. Μαυριάς), Κούστα (66' Τσουμάνης), Αντράντα (66' Μιλτιάδης), Πεντρόσο.

a-sports.gr