Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 38 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της επιχείρησης.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν διάρκεια 8 μηνών.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών - 1 θέση

ΠΕ Οικονομικού - 1 θέση

ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών - 1 θέση

ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών - 1 θέση

ΤΕ Πληροφορικής (Software Ή Hardware) - 1 θέση

ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών - 1 θέση

ΔΕ Ηλεκτρολόγων - 5 θέσεις

ΔΕ Υδραυλικών - 10 θέσεις

ΔΕ Οδηγών - 1 θέση

ΔΕ Μηχανοτεχνιτών – Συντηρητών Μηχανών Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ) - 2 θέσεις

ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Οχημάτων - 1 θέση

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου - 3 θέσεις

ΔΕ Ηλεκτροσυγκολλητών - Οξυγονοκολλητών - 1 θέση

ΔΕ Δομικών Έργων - 4 θέσεις

ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων - 5 θέσεις

Το απαραίτητο προσόν

Για τις θέσεις που απαιτούν πτυχίο, απαραίτητο τυπικό προσόν για τη συμμετοχή στην προκήρυξη είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε, σύμφωνα με το άρθρο του proson, με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λάρισας (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), Τέρμα Τυχερού, Τ.Κ. 41222, Λάρισα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Μισθοδοσίας, υπόψη κου Τζουραμάνη Νικόλαου (τηλ. επικοινωνίας: 2410687197, 103).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αναλυτικά η προκήρυξη

proson.gr