Συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 07-04-2023 οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Βοηθός Μάγειρα», που θα υλοποιηθεί μέσω συνεργασίας του ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας με τον Δήμο Τυρνάβου συνολικής διάρκειας 250 ωρών για δεκαπέντε (15) ανέργους πολίτες του Δήμου Τυρνάβου. Απώτερος στόχος του προγράμματος αποτελεί η ένταξη - επανένταξή των ωφελούμενων στην αγορά εργασίας μέσω της απασχόλησής τους στη συγκεκριμένη ειδικότητα.

Το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος θα υλοποιηθεί σε αίθουσα και στις εγκαταστάσεις των εργαστηρίων εστίασης του Χριστοδούλειου Βρεφικού Σταθμού Τυρνάβου. Η υλοποίηση του προγράμματος θα διενεργηθεί υπό την εποπτεία του ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας.

Αιτήσεις Συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους και τααπαραίτητα δικαιολογητικά αποκλειστικά στο Δήμο Τυρνάβουέως και την Παρασκευή 07/04/2023, μέσω των ακόλουθων τρόπων:

- Αποστολή αρχείων σε μορφή pdf, στο e-mail του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου: kentrokoinotitasdt@gmail.com

- Δια ζώσης κατάθεσης αίτησης και απαραίτητων δικαιολογητικών  στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου 

Ωράριο Λειτουργίας: 08:00 - 14:00

Διεύθυνση: Εθνικής Ανεξαρτησίας 5- Τύρναβος

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2492350315

Η αίτηση συμμετοχής έχει αναρτηθεί: α) στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ (https://dypa.gov.gr) στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις» και β) στην ιστοσελίδα του Δήμου Τυρνάβου (https://tirnavos.gr).

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση ενδιαφέροντος.
  2. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
  3. Βεβαίωση ανεργίας.
  4. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας για την απόδειξη της εντοπιότητας. 

 

Σημείωση: Οι ωφελούμενοι του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης δεν θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα.