Ο υποψήφιος Γιώργος Σιμογιάννης ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη ομάδα του συνδυασμού "Νέα Δύναμη" του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη.
Ο κ. Γιώργος Σιμογιάννης είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος, ενεργό μέλος στην τοπική κοινωνία της Ραψάνης. Διαθέτει ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη για το όμορφο και πολυδιαφημισμένο χωριό του. Είναι ιδιαίτερα δραστήριος και η προσφοράς του είναι μεγάλη.

Ο κ. Σιμογιάννης είναι απόφοιτος σχολής Οινολογίας και Αμπελουργίας και δραστηριοποιείται στη Ραψάνη ως αγρότης με αμπέλια.
Επέλεξε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Τεμπών, διότι τον πιστεύει ως άνθρωπο πάνω απ' όλα και ότι πάντα τα λόγια του έχουν συνέπεια με τις πράξεις του.

Αναγνωρίζει τα έργα που υλοποίησε, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και κατάφερε να τα φέρει εις πέρας. Υποστηρίζει ότι ο κ. Μανώλης είναι ο μόνος Δήμαρχος που μπορεί να ανταπεξέλθει σε ότι αναλαμβάνει.

Είναι ανιδιοτελής και έχει μεγάλη αγάπη να προσφέρει ακόμη περισσότερα για τον Δήμο Τεμπών.

Ο Δήμαρχος Τεμπών τον καλωσορίζει στη μεγάλη και δυνατή ομάδα που πάντα κερδίζει και του εύχεται δύναμη, καλό αγώνα και καλή επιτυχία.