Βράδυ Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα σε γνωστή ταβέρνα στην Όσσα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Όσσας.

Κυριολεκτικά η αίθουσα, κατακλύστηκε από ανθρώπους που αγαπούν πολύ τον τόπο τους και γνωρίζουν καλά τί σημαίνει εθελοντισμός.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Αγγελή για την τιμητική πρόσκληση, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου. Ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και δημιουργικότητα. Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσους έχουν αποδείξει με έργα ότι αγαπούν τον τόπο που ζουν και πάντα προσφέρουν ανιδιοτελώς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η δημοτική Αρχή παραμένει πάντα πολύτιμος αρωγός και στέκεται κοντά σε κάθε Σύλλογο, στηρίζοντας το έργο τους, στα πλαίσια βέβαια των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων του δήμου.

Τον Δήμαρχο Τεμπών συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας και κ. Γιώργος Νικολάου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Όσσας κ. Κώστας Αποστόλου.

Επίσης, παρευρέθηκε και η επικεφαλής της ελάσσονος παράταξης κα Μαρία Κωστή.



Στη συνέχεια το ίδιο βράδυ, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Εξωραιστικός Σύλλογος Καστρί Λουτρό σε γνωστό κέντρο του Αμπελώνα. Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Νικολάου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Σταβάρα και τα μέλη του Συλλόγου για την τιμητική πρόσκληση και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Τεμπών είναι πάντα δίπλα τους, με έργα και όχι με λόγια, αναφέρθηκε δε και στα προβλήματα που ταλανίζουν την παραλία και τις προσπάθειες που γίνονται για την επίλυσή τους. Τέλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβολίου για την άριστη συνεργασία, τονίζοντας ότι όλοι εργαζόμαστε για ένα κοινό σκοπό την καλυτέρευση της καθημερινότητας των κατοίκων, παραθεριστών και επισκεπτών της όμορφης παραλίας του δήμου μας.

Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος, Γιάννης Σταβάρας, αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους χορηγούς και τέλος κάλεσε το Δήμαρχο κ. Μανώλη να παραδώσει τιμητική πλακέτα στον καλλιτέχνη Γιάννη Γεωργιάδη για την καλλιτεχνική προσφορά του στην παραλία.