Μία ακόμη σημαντική παρέμβαση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιείται αυτές τις μέρες και ολοκληρώνεται στο Δήμο Τεμπών.
Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις αφορούν την άρση φερτών υλικών, επισκευή τεχνικών, κοιτοστρώσεων, αντιστηρίξεων από σκυρόδεμα και κατασκευή συρματοκιβωτίων σε ρέματα της Κάτω Αιγάνης του Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης τόνισε ότι: "το συγκεκριμένο έργο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο μας, είναι αντιπλημμυρικό έργο πνοής και ανάσας και κατέχει ιδιαίτερη σημασία και αξία, διότι πραγματοποιείται προς όφελος των πολιτών για την καλυτέρευση της ασφάλειας των πολιτών, καθώς επίσης προσφέρει καλυτέρευση στην αγροτική και συνάμα καθημερινή ζωή.
Να επισημαίνω ότι η πρόσφατη κακοκαιρία Ariel χτύπησε την περιοχή του Κάτω Ολύμπου και προκάλεσε πάρα πολλά προβλήματα. Σε αίτημά μας προς τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, ζητήσαμε την αποκατάσταση των ζημιών σε ρέματα της περιοχής της Κάτω Αιγάνης και η ανταπόκριση από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας ήταν άμεση, έγκαιρη και αποτελεσματική.
Σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές και σε τόσο δύσκολες περιστάσεις, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, στεκόμαστε άξιοι των περιστάσεων και των έργων με γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον των πολιτών μας".