Στη δημοτική παράταξη «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» εντάσσεται και η Λίτσα Τσιλίγκα-Κολλάτου ο οποία θα είναι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Πυργετού στις προσεχείς εκλογές.

Σε δήλωση της η κα Τσιλίγκα -Κολλάτου:

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να συμπορευθώ με τον συνδυασμό «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Κολλάτο για συγκεκριμένους και απλούς λόγους. Η παράταξη «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης »είναι αφοσιωμένη σε αρχές και αξίες και για αυτό όχι μόνο παραμένει αμιγής αλλά καταφέρνει να κάνει και άλλους ανθρώπους να συμπορεύονται μαζί της. Όλα τα μέλη της παράταξης είναι αξιόλογοι άνθρωποι, με στόχους, όραμα, προσφορά για τον δήμο και τον άνθρωπο.

Ο Κώστας Κολλάτος είναι ο πλέον κατάλληλος να διοικήσει τον δήμο. Οι γνώσεις του στην τοπική αυτοδιοίκηση, η σοβαρότητα και η συνέπεια των λόγων και των έργων του καθώς και η επιστημονική του κατάρτιση αποτελούν εχέγγυο για μια επιτυχημένη θητεία προς όφελος όλων των δημοτών.

Σε δήλωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος:

Η αγάπη για τους συνδημότες μας την ώθησε να δεχτεί την πρόταση μου να συμμετέχει στον συνδυασμό μας, θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα στον Δήμος Τεμπών και στην Τοπική Κοινότητα Πυργετού.
Λίτσα σε καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!