Σε ένα ευχάριστο κλίμα όπου οι ευχές και τα χαμόγελα περίσσεψαν ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου έκοψε πρόσφατα την πίτα του συνοδεία Λαικής Ορχήστρας με την παρουσία της δημοτικής Αρχής του Δήμου Τεμπών, αλλά και εκπροσώπων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και της Βουλής των Ελλήνων.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Κατερίνα Δρογκούλα έκανε τον σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τον προγραμματισμό της νέας.

Παρόντες ήταν η βουλευτής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ν. Λάρισας κα Ευαγγελία Λιακούλη, η χωρική Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κα Μαρία Γαλλιού, ο Αντιπεριφερειάρχης επί των αγροτικών θεμάτων κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, και η επικεφαλής της ελάσσονος παράταξης του δήμου Τεμπών κα Μαρία Κωστή, οι οποίοι και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Επίσης, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χρήστος Κρικώνης, κ. Λάμπρος Ζάρρας, κα Ζωή Σαραντοπούλου και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής.