Με χριστουγεννιάτικο φως πλημμύρισαν τα παράλια του Δήμου Τεμπών νωρίς το απόγευμα στις 13 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της βαρκούλας, σήμα κατατεθέν της παραλίας.
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης πραγματοποίησε την φωταγώγηση του δέντρου μαζί με την Πρόεδρο της Κοινότητας Αιγάνης κα. Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου και τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων κ. Γεώργιο Γελαδάρη.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μελομακάρονα και σοκολατάκια, συνοδεύοντάς τα με ζεστό τσάι και αναψυκτικά, τα οποία πρόσφερε ο Δήμος Τεμπών - ΔΟΠΑΠΕΠ.

 

Εκτός του Δημάρχου, τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος,ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Γεώργιος Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αχιλλέας Διψάνας, η Πρόεδρος της Κοινότητας Αιγάνης κα. Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, ο Πρόεδρος των επαγγελματιών κ. Θεοφάνης Βουλιώτης,ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων κ. Γεώργιος Γελαδάρης, μέλη συλλόγων και φορέων και κάτοικοι της παραλίας.

Στις 14 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία του Κυψελοχωρίου, μέσα σε γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μετρώντας αντίστροφα μαζί με τα παιδιά του Κυψελοχωρίου, από τον Δήμαρχο Τεμπών Γεώργιο Μανώλη, την Πρόεδρο του Κυψελοχωρίου κ. Στέλλα Μήλιου και την Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Κυψελοχωρίου κα Ζόγκου Ελένη.
Τον Χριστουγεννιάτικο ουρανό στόλισαν τα φαναράκια που πέταξαν αρκετά ψηλά και έδωσαν έναν τόνο ζεστασιάς, φωτεινότητας και ελπίδας. Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. Η δημοτική Αρχή και ο ΔΟΠΑΠΕΠ προσέφεραν μελομακάρονα και σοκολατάκια.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νικόλαος Μητσογιάννης, κ. Κώστας Κολλάτος, κ. Γιάννης Αργυρίου, κα Μαρία Κωστή, η Πρόεδρος της Κοινότητας Κυψελοχωρίου κα. Στέλλα Μήλιου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, ο κοινοτικός σύμβουλος Συκουρίου κ. Θωμάς Αργυρίου, πρόεδροι Συλλόγων και φορέων και αρκετοί κάτοικοι.

Την επόμενη μέρα στις 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πουρνάρι από τον Δήμαρχο Τεμπών Γεώργιο Μανώλη και τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γιάννη Μακρή.
Φαναράκια πέταξαν στον ουρανό, τα παιδιά του χωριού και έπαιξαν με το ξωτικό φάβοντας τα πρόσωπά τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια (face painting), νιώθοντας με την καρδιά τους το πνεύμα των Χριστουγέννων!
Ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ πρόσφερε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, σοκολατάκια και αναψυκτικά, ενώ τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου πρόσφεραν πολλά καλούδια, όπως τσάι, κρασί, σουβλάκια και λουκάνικα, υπό τους ήχους της μουσικής μία πρωτοβουλία από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πουρναρίου.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πνεύμα των εορτών, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία, δημιουργία και αγάπη.

Εκτός του Δημάρχου, τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Γεώργιος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, κ. Θανάσης Καραναστάσης, κ. Νικόλαος Μητσογιάννης, κα Μαρία Κωστή, o Πρόεδρος της Κοινότητας Πουρναρίου κ. Ιωάννης Μακρής, ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Ηρακλής Γεροκώστας,ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου κ. Μιχάλης Τσακνάκης, ο χοροδιδάσκαλο κ. Μιχάλης Τσακνάκης, πρόεδροι Συλλόγων και φορέων και αρκετοί κάτοικοι και επισκέπτες από την περιοχή του Δήμου Τεμπών.