Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Θαλασσινά Μπάνια” που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Πολιτικής για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων.

Ο Δήμος Λαρισαίων αποδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία και την διάθεση προσφοράς στους πολίτες της τρίτης ηλικίας οργάνωσε δωρεάν καθημερινά δρομολόγια για μπάνια σε οργανωμένη παραλία του νομού, η οποία διέθετε ναυαγοσώστη. Το πρόγραμμα διήρκησε τρεις εβδομάδες και συμμετείχαν 250 άτομα.

Τα θαλασσινά μπάνια δεν αποτελούν μόνο μια μορφή διασκέδασης αλλά ενισχύουν  τη ψυχική και σωματική υγεία των μελών,  προσφέροντας παράλληλα ένα αίσθημα χαλάρωσης, αναζωογόνησης κι ευεξίας.

Τους ηλικιωμένους συνόδευαν κοινωνικοί λειτουργοί και νοσηλεύτριες, οι οποίες έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια των λουόμενων και τη σωστή λήψη μέτρων προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής  ο Δήμος Λαρισαίων θα συνεχίσει να αναπτύσσει δράσεις που σκοπό έχουν τη φροντίδα και ψυχική ενδυνάμωση των ατόμων της τρίτης  ηλικίας.