Συνεχείς και εντατικές είναι οι προσπάθειες της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων για τον καλλωπισμό σημείων στην πόλη ενόψει και του Πάσχα.

Εδώ και ημέρες πραγματοποιούνται εργασίες από το προσωπικό της Υπηρεσίας ενώ φυτεύονται νέα ανθόφυτα σε σε κοινόχρηστους χώρους, σε πλατείες, πάρκα, πεζοδρόμους, δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.

Παρόλη τη μεγάλη προσπάθεια, η οποία αναγνωρίζεται από την πλειονότητα των πολιτών, δεν λείπουν και οι συμπολίτες, με προφανή αντικοινωνική συμπεριφορά που δεν σέβονται την προσπάθεια των εργαζομένων και του Δήμου. Τελευταίο περιστατικό η αφαίρεση, από παρτέρια της οδού Ιουστινιανού, όχι μόνο ανθόφυτων, αλλά και η  απόπειρα αφαίρεσης ενός μικρού δενδρυλλίου, με ατυχή ωστόσο κατάληξη, αφού η προσπάθεια για κάποιους λόγους δεν ολοκληρώθηκε, με το δενδρύλλιο να καταλήξει στο καπό αυτοκινήτου.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο περιστατικό  έμπειρα στελέχη της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων τόνιζαν ότι «φαίνεται ότι κάποιος προσπαθεί να φτιάξει το δικό του κήπο, με τα φυτά του Δήμου».

Ο Δήμος Λαρισαίων καλεί για μια ακόμα φορά τους συμπολίτες να σέβονται,  να προστατεύουν και να περιφρουρουν με τη στάση τους, το δημόσιο χώρο.