Μετά από πολλά χρόνια, την καθιερωμένη βασιλόπιτα τους για το 2024 έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστή ταβέρνα στο κέντρο της Λάρισας οι υπάλληλοι του Δήμου Τεμπών.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης αφού έστειλε τις ευχές του για καλή χρονιά, τόνισε πως κοινός σκοπός όλων είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δημιουργώντας τις συνθήκες που θα καλυτερεύσουν την ζωή των κατοίκων του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Τεμπών όπως είπε από την πρώτη ημέρα ο ίδιος και οι συνεργάτες του έδειξαν ένα οικείο πρόσωπο προς του υπαλλήλους του Δήμου και προσπάθησαν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα τους, ώστε όλοι μαζί να μπορούν όλοι να αποδώσουν τα μέγιστα στην κοινωνία, κάτι που είναι και πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής αρχής.

«Την αυτοδιοικητική τετραετία που πέρασε, αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις και προσκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίσαμε με αποφασιστικότητα και αφοσίωση και τα καταφέραμε και αυτό το οφείλουμε στην μεταξύ μας συνεργασία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μανώλης στον σύντομο χαιρετισμό του.
«Αυτό που θέλω από εσάς, είναι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με σθένος και αφοσίωση για το κοινό μας σκοπό, την ανάπτυξη του δήμου μας και την καλυτέρευση της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου. Να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία αλλά και μια δημιουργική χρονιά, στο χέρι μας είναι να πετύχουμε και να τα καταφέρουμε" ήταν τα λόγια με τα οποία ο Δήμαρχος Τεμπών ολοκλήρωσε το σύντομο χαιρετισμό του".
Σε όλους τους παρευρισκόμενους, ο Δήμαρχος Τεμπών έδωσε δύο ημέρες άδειας και ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο υπάλληλος του τμήματος Καθαριότητας, κ. Κώστας Παπαχρήστος, ο οποίος έλαβε ένα συμβολικό χρηματικό ποσό από τον Δήμαρχο Τεμπών".