Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου, κατοίκων της περιοχής, εκπροσώπων του Δήμου Κιλελέρ και των τοπικών κοινοτήτων, ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις με την ονομασία «γιορτή Θέρους» στη Γαλήνη του Δήμου Κιλελέρ. Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων είχε ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαλήνης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κ. Χατζηκωνσταντίνου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Μετά από δύο χρόνια που οι συνθήκες της πανδημίας δεν μας το επέτρεψαν διοργανώνουμε ξανά τη Γιορτή Θέρους, εδώ στην πλατεία της Γαλήνης. Οι μικροί μας φίλοι την πρώτη ημέρα και όλοι εμείς σήμερα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε το καλοκαίρι. Μέσα από αυτή την εκδήλωση όμως, το βασικό μήνυμα που εκπέμπει ο Μορφωτικός σύλλογος Γαλήνης είναι ότι η προσήλωση στον πολιτισμό και στις παραδόσεις κάθε τόπου, η μεταλαμπάδευσή τους στις νεότερες γενιές είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μας. Ο δρόμος που μας οδηγεί μεασφάλεια στο αύριο».

Χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΤΚ Γαλήνης Κ. Κατσικάρης και η πρόεδρος του Συλλόγου Β. Ποντίκα. Διαβάστηκε χαιρετισμός της βουλευτή Ε. Λιακούλη. Χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς συγκροτήματα του Συλλόγου, του χορευτικού ομίλου Λειβαδακίου και Latin χορούς συγκρότημα κοριτσιών.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τ. Τσινούλης, Αχ. Χατζούλης και Β. Χλιάπη –Γκουνιαρούδη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Κουκούτσης και Γ. Ακριβούλης.