Την πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές κατέθεσε σήμερα από τη Λάρισα ο αν. γραμματέας του κόμματος κ. Γ. Βασιλειάδης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, στην οποία παρουσιάστηκαν παράλληλα και επίσημα οι υποψήφιοι βουλευτές στο ν. Λάρισας.

Πλησιάζει η ημέρα που το πολιτικό τοπίο θα αλλάξει ριζικά προς μια προοδευτική κατεύθυνση που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος“, τόνισε ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι “την τελευταία 4ετία ζήσαμε τα αποτελέσματα μιας εμμονικά νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης που με κάθε δικαιολογία προσπαθούσε να υλοποιήσει ένα πολιτικό σχέδιο διάλυσης του κοινωνικού ιστού, αδιαφορώντας για τα προβλήματα του λαού και του τόπου“.

Στις 21 Μαϊου, ανέφερε ο αν. γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, “τραβάμε μια μεγάλη διαχωριστική γραμμή και αλλάζουμε κατεύθυνση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει σε ένα σημείο που για να αποκλείσει κάποιους από τα ψηφοδέλτια είχε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Ολα τα στελέχη μας είναι άξια και ικανά, προέρχονται μέσα από την κοινωνία. Σκοπός μας από την αρχή ήταν ο κάθε υποστηρικτής μας να μπορεί να δει μέσα στα ψηφοδέλτια τον ευατό του να εκφράζεται. Αυτό το πετύχαμε και στο ν. Λάρισας“.

Ο κ. Βασιλειάδης χαρακτήρισε κρίσιμη την πολιτική μάχη των εκλογών και υπογράμμισε ότι “η κυβέρνηση θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μην μιλήσουμε για τα σημαντικά, για τα προβλήματα , αλλά να αποπροσανατολίσουμε τον κόσμο και να κυλήσουμε στη λάσπη. Αυτό εμείς δεν θα το επιτρέψουμε. Εμεις μιλάμε για το σχέδιο μας για την οικονομία και την Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Με ένα πρόγραμμα που μπορεί να δώσει μια ρεαλιστική ελπίδα για την επόμενη μέρα. Ζητάμε να κυβερνήσουμε για πρώτη φορά, χωρίς μνημονιακές δεσμεύσεις για να δώσουμε στον κόσμο τη δυνατότητα να ξαναναπνεύσει“. Από τις 21 Μαίου και μετά, πρόσθεσε ο αν. γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο για εμας και τα παιδιά μας.

Ο κ. Βασιλειάδης το απόγευμα θα εγκαινιάσει το προεκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισας. Οσον αφορά το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό αποτελείται από τους Ζωή Ακριβούλη – οικονομολόγο, Άννα Βαγενά – βουλευτή και ηθοποιό, Αργύρη Γραβάνη – γεωπόνο, Μαρία Εμμανουήλ – Χατζή – εκπαιδευτικό, Γιάννη Καριπίδη – γιατρό, Βασίλη Κόκκαλη – βουλευτής και δικηγόρο, Ερμίνα Μαγαλιού – εκπαιδευτικό, Παναγιώτη Νταή – οικονομολόγο, Απόστολο Πέκα – πολιτικό μηχανικό,  Πέτρο Τσακνάκη – γεωπόνο και Ιωάννα Φουτζοπούλου, καθηγήτρια ξένων γλωσσών.