Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας – ΠΟΚΕΛ προσέφερε βιβλία και μυλοποίησε δράσεις στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας, στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Τα βιβλία παρέλαβαν η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου, Φανή Μουράτη και οι εκπαιδευτικοί Σκυλογιάννη Αλεξία και Τσαουσίδου Δήμητρα, ενώ για το νηπιαγωγείο η διευθύντρια, Παπανικολάου Αναστασία και οι εκπαιδευτικοί Σπαθαριώτου Κυριακή και Χατζάρα Βασιλική (ολοήμερο).

Το ΠΟΚΕΛ είχε ετοιμάσει 3 δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, στο νηπιαγωγείο η Αγγελική Καρακαξά και η Μαριάνθη Φαφάνα διάβασαν με τα παιδιά κι έκαναν κινητικά παιχνίδια, η Ελένη Αναστασοπούλου διάβασε ένα βιβλίο της για τις μικρές τάξεις του δημοτικού και ο Αργύρης Γιουρούκης συνομίλησε με τους μαθητές των μεγάλων τάξεων του σχολείου.

Το ΠΟΚΕΛ συνεχίζει να προσφέρει βιβλία σε σχολεία και σχολικές βιβλιοθήκες, σε Φορείς και Συλλόγους, σε κεντρικές, απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές του νομού και της χώρας.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει στη τη δράση του ΠΟΚΕΛ και να προσφέρει βιβλία, μπορεί να ενημερωθεί από τον γραμματέα, στο τηλέφωνο: 6983444094.