Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος από την Χορωδία του Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 σε γνωστό κέντρο εστίασης της πόλης.

Στη δεξίωση που δόθηκε σε θερμό «οικογενειακό» κλίμα στην αίθουσα του κέντρου «Palladium» παρευρέθηκαν όλοι οι χορωδοί, ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης και πολλοί φίλοι της χορωδίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Δαλαμπύρας, η πρώην Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γεωργίου Ι. Κατσίγρα κ. Άννη Ψάρρα-Περήφανου, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδείας της Α.Κ.Π. του Δήμου Λαρισαίων κ. Σταυρούλα Μπάγκου-Μπαξεβάνου, η προϊσταμένη του τμήματος λειτουργίας ΚΑΠΗ κ. Δήμητρα Κωστοπούλου και της Κοινωνικού Λειτουργού της Πρόνοιας κ. Αντιγόνη Μπουχώρη.

Στο χαιρετισμό του ο αντιδήμαρχος κ. Δαλαμπύρας ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, επαίνεσε το ζήλο των χορωδών και του μαέστρου για την ανάπτυξη της χορωδιακής πολυφωνικής μουσικής στην πόλη και δήλωσε την έμπρακτη συμπαράσταση και υποστήριξη της δημοτικής αρχής.

Τυχερή της βραδιάς η χορωδός κα Μαρία Ρίζου που κέρδισε ένα ομολογουμένως εκλεκτό δώρο προσφορά της Χορωδίας «Ευεστώ». Ακολούθησε γλέντι, τραγούδι και χορός με μέχρι αργά το βράδυ.