Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Λάρισας και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Θεοδώρου έδωσε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή την επίσκεψη του στη Λάρισα και την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη, όπου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ηρώς Διώτη για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην περιφέρεια της Λάρισας και εκφράστηκε η στήριξη του Δημήτρη Μπαμπαλή και του Σωτήρη Λαϊνά στο ΜέΡΑ25.

"Ήταν συγκινητικό αυτό που έγινε χθες στη Λάρισα, επειδή, μετά την ανατροπή του δημοψηφίσματος το 2015, φτιάξαμε το ΜέΡΑ25 μόνο και μόνο ως ένα καταλύτη ένωσης των ανθρώπων που δεν το έβαλαν κάτω μετά την συνθηκολόγηση. Χθες το βράδυ λοιπόν, συναντηθήκαμε στη Λάρισα με την Ηρώ Διώτη, με τον Δημήτρη Μπαμπαλή και τον Σωτήρη Λαϊνά, μετά το κάλεσμα μας σε συστράτευση, με μια πραγματικά αυθόρμητη προσέλευση ανθρώπων που έχουν δουλέψει να κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα" ανέφερε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25.

"Αυτή η σχεδόν αυθόρμητη συνεύρεση χθες στη Λάρισα ήταν πολύ σημαντική στον αγώνα μας και στην πορεία μας μέσα από την συστράτευση πολιτών, κινημάτων κλπ." τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης και συμπλήρωσε πως: "εμείς χθες απαντήσαμε τι θα κάνουμε αν μας στηρίξει ο κόσμος στις εκλογές, με πράγματα που μπορούν να γίνουν αύριο το πρωί".

"Η μεγαλύτερη κατάρα για έναν τόπο και έναν λαό είναι το ότι δήθεν δεν υπάρχει εναλλακτική" υπογράμμισε ακόμα ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 και επισήμανε πως: "εμείς σπάμε αυτό το πέπλο της σιωπής όσον αφορά την εναλλακτική που υπάρχει για πράγματα που μπορούν να γίνουν αύριο το πρωί".

"Το ΜέΡΑ25 ανοίγει τον δρόμο ξανά στην ελπίδα για πράγματα που θα μπορούσαν να είναι αλλιώς, αύριο το πρωί" ανέφερε ακόμα ο Γιάνης Βαρουφάκης και κατέληξε πως: "μπορεί η "πρώτη φορά Αριστερά" να σβήστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά εμείς προχωράμε με την Ηρώ τη Διώτη εδώ από τη Λάρισα, με τους Δημήτρη Μπαμπαλή και Σωτήρη Λαϊνά, με άλλους σπουδαίους συνοδοιπόρους, για την Πρώτη Φορά Ρήξη.