"Η AEΛ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αγωνιστεί στο ΑΕL FC ARENA" τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, στην απολογιστική διοικητική και οικονομική συνέντευξη Τύπου της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο της Λάρισας το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως σημείωσε "όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, αφού οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο".

Ο πρόεδρος των "βυσσινί" ανακοίνωσε και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. της ομάδας που απαρτίζεται από τους: Αχιλλέα Νταβέλη (Πρόεδρος), Ιωάννη Νταβέλη (Α’ Αντιπρόεδρος), Αθανάσιο Νταβέλη (Β’ Αντιπρόεδρος), Δημήτρη Παπαλέξη (Μέλος) και Δήμητρα Βασιλάκου (Μέλος).

Στην έναρξη της διαδικασίας υπήρξε τοποθέτηση από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Τάσο Χριστακόπουλο. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε χρέη και οφειλές που έχουν διευθετηθεί, αλλά και στα έσοδα, τα οποία προήλθαν από τηλεοπτικά δικαιώματα, το «Στοίχημα», τα εισιτήρια διαρκείας και τους χορηγούς της ομάδας.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τέθηκαν ζητήματα όπως η αδειοδότηση της ΑΕΛ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι στόχοι για τη νέα χρονιά, το άνοιγμα της ομάδας στην κοινωνία και τη στήριξη του κόσμου σε αυτήν.