Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, η ετήσια άσκηση ευρείας κλίμακας από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στη Σήραγγα Τ2 (Τεμπών) με τη συμμετοχή των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Πυργετού, Λεπτοκαρυάς, 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, της 8ης ΕΜΑΚ, προσωπικό των Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων ΠΑΘΕ Λάρισας, διασωστών του ΕΚΑΒ Λάρισας και Πιερίας και εργαζομένων της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Σύμφωνα με την πρώτη αποτίμηση που πραγματοποιήθηκε με το πέρας της άσκησης, η επιχειρησιακή ετοιμότητα και η αποτελεσματικότητα όλων των υπηρεσιών που συμμετείχαν υπήρξε υπέρ το δέον ικανοποιητική, ενώ χρήσιμα συμπεράσματα θα εξαχθούν τις επόμενες ημέρες από την κάθε υπηρεσία ξεχωριστά.

Στην άσκηση συμμετείχαν ως παρατηρητές ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας κ. Ευάγγελος Φαλάρας, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ Θεσσαλίας κ. Νικόλαος Μητσιογιάννης, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ Στερεάς Ελλάδας κ. Σίμος Αποστόλου, στελέχη της ΠΕ.ΠΥ.Δ Κεντρικής Μακεδονίας, ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Κων/νος Σταμνάς, μαθητές του ΔΙΕΚ ΕΚΑΒ Λάρισας, ενώ την παρακολούθησαν κι εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

Το παρών στην άσκηση ευρείας κλίμακας έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κ. Βασίλης Πινακάς.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή της σημαντικής αυτής άσκησης ετοιμότητας.