Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις των επιπέδων για τη λήψη των αντίστοιχων πτυχίων από τους μαθητές του τμήματος της τεχνικής δυναμικής αυτοάμυνας Γουίν Τζούν (Wing Tzoun) στο Σύλλογο Φίλων Ασιατικών Τεχνών και Πολιτισμού «Λωτός», την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023.

Οι εξεταζόμενοι μαθητές απέδειξαν στους εκπαιδευτές τους (σιχίνγκ) Δημήτρη Μαντζιαφό και Βλάντα Γιοσίποβιτς, το άρτιο επίπεδο εκπαίδευσής τους, αλλά πάνω από όλα την αγάπη τους για την ενασχόληση με το συγκεκριμένο είδος αυτοάμυνας.

Το Γουιν Τζουν - Κουνγκ Φου αποτελεί ένα αρκετά παλιό και ιδιαίτερα δημοφιλές σύστημα τεχνικών δυναμικής αυτοάμυνας, κατάλληλο για άνδρες, γυναίκες, αλλά και παιδιά, κάθε ηλικίας και κάθε σωματότυπου.

Στον πολιτιστικό πολυχώρο «Λωτός» πραγματοποιούνται από το Σύλλογο Φίλων Ασιατικών Τεχνών τόσο μαθήματα Γούιν Τζούν, όσο και Καποέιρα καθώς και η ισραηλινή πολεμική τέχνη Κραβ Μαγκά.

Ο Σύλλογος Φίλων Ασιατικών Τεχνών και Πολιτισμού «ΛΩΤΟΣ» εδρεύει στην οδό Σκίπη 5 και για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται ελευθέρα στον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Δημήτρη Μαντζιαφό στο 6983433401, ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.